Aankondiging

Uitnodiging event 70 jaar televisie 4/12

22/11/2023
No items found.

Naar aanleiding van 70 jaar televisie in Vlaanderen worden begin december enkele TV70-events georganiseerd. We nodigen jou graag uit voor ‘TV70: Televisie toen, nu en straks’ op maandagmiddag 4 december. Deze conferentie wordt een dynamische en boeiende namiddag over de impact en toekomst van televisie in Vlaanderen.

Voor het eerst in de zeventigjarige geschiedenis van de Vlaamse televisie gaan de captains of the industry, de ceo’s van de Vlaamse zenders met elkaar in debat over de toekomst van televisie in Vlaanderen.

Programma

  • 14u30 Verwelkoming door gastheer Steven Van Herreweghe
  • 14u40 Introductie door minister van Media Benjamin Dalle
  • 14u50 70 jaar televisie in 10 minuten door Tim Raats (imec-SMIT-VUB)
  • 15u00 Panelgesprek 1 - streamers en dreamers: partners van zenders met onder meer Janey van Ierland (streamingplatform Netflix), Bert Van Dael (senarioschrijver), Ivy Vanhaecke (productiehuis DeMensen) en Dorien Rausch (Streamz)
  • 15u45 Panelgesprek 2 - ceo's Vlaamse zenders: Dirk Lodewijckx (DPG Media), Frederik Delaplace (VRT) en Jeroen Bronselaer (Play Media)
  • 16u45 Conclusie door Kristin Van Damme (imec-mict-UGent, Mediapunt Vlaanderen)
  • 17u00 Receptie

Gastheer en presentator Steven Van Herreweghe praat de namiddag aan elkaar. TV70 wordt muzikaal begeleid door topmuzikant Hannes Demaeyer, een van de meest veelzijdige componisten in België. Hij verzorgde eerder de soundtrack voor films van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Rebel, Patser, Black), de Britse remake van Professor T en oorlogsfilm Torpedo.

Praktisch

Aankondiging

Uitnodiging event 70 jaar televisie 4/12

22/11/2023

Analyse en updates

Hou de vinger aan de pols rond mediaonderzoek via de updates van Mediapunt.
Ontdek onze publicaties met nieuw onderzoek, artikels waarin we dieper in data duiken, aankondingen van interessante events en actualiteitsgerelateerde opiniestukken.

No items found.